www.infinity-it.ro 

Infinity IT 0721-234-237 email: contact@infinity-it.ro

Go to content

Main menu:

Consultanță
S.C. INFINITY IT SRL vă stă la dispoziție pentru consultanță în implementarea sistemelor de alarmă și supraveghere video adaptate nevoilor dumneavoastră. Consultanța se va face la solicitarea beneficiarului, la locația acestuia.
Sugestiile clienților noștri contează și încercăm să fim cât mai receptivi la ideile acestora, ajungând împreună la cea mai buna soluție de securitate.
Vă stăm la dispoziție pentru întrebări și nelămuriri în legătură cu sistemele de securitate pentru a vă putea oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

Instalare
Montarea sistemelor de securitate trebuie facută de o firmă licențiată, cu personal specializat și avizat de Poliția Romană.
Sistemele de securitate diferă de la client la client, fiecare având particularități aparte, cu o componentă aparte. Pentru a se ajunge la o soluție cât mai bună pentru protejarea unei locații, fiecare element de detecție sau supraveghere video va fi amplasat într-o poziție cât mai eficientă.

Sisteme de alarmă
Sistemele de alarmă reprezintă o necesitate în societatea de astăzi. O investiție pe termen lung, nu foarte costisitoare, dar necesară, pentru confortul și siguranța fiecăruia. Nu faceți parte din rândul celor care spun "MIE NU MI SE VA INTAMPLA NICIODATA", toți suntem o țintă a hoților în ziua de azi, nu putem decât să ne luăm măsuri de precauție. Este mai ușor și mai simplu să previi.
Odată instalat sistemul de alarmă, el trebuie supravegheat, de aceea vă sfătuim să îl conectați să vă sune pe telefonul mobil sau la o firmă de pază cu dispecerat și intervenție rapidă.
Sistemele de alarmă instalate de firma noastră sunt compatibile cu orice dispecerat de monitorizare din țară.

Instalăm sisteme de alarmă pentru:
 • locuințe: apartamente, case, vile
 • birouri, sedii firme
 • hoteluri, vile de vacanță
 • spații comerciale: magazine, mini-market, supermarket, alimentare
 • spații de depozitare: hale, depozite
 • restaurante

Sisteme de supraveghere video
Sistemele de supraveghere video sunt la mare căutare la ora actuală, datorită tehnologiei din zilele noastre și a confortului oferit de acestea. Știm ca timpul este limitat și contează pentru fiecare, de aceea vă oferim confortul de a vizualiza pe Internet, de oriunde v-ați afla, tot ce se întampla cu afacerea sau casa dumneavoastră, totul vă este la îndemana la doar un click distanță.
Conectăm sistemele de supraveghere video la Internet, ele putând fi accesate de pe un calculator, laptop sau smartphone.

Instalăm sisteme de supraveghere video pentru:
 • locuințe
 • birouri, sedii firme
 • hoteluri, vile de vacanță
 • spații comerciale: magazine, mini-market, supermarket, alimentare
 • restaurante
 • șantiere în lucru
 • hale, spălătorii auto, curți
 • parcări

Service si intreținere, garanție si postgaranție
De-a lungul timpului am ajuns la concluzia că sistemele de securitate necesită întreținere și service continuu, pentru ai spori durata de viață și a-i menține eficacitatea.
Sistemele de securitate instalate de firma noastră beneficiază de service gratuit timp de 1 an, iar piesele defecte se înlocuiesc GRATUIT.
Pe perioada de postgaranție echipamentele defecte se înlocuiesc contra cost în momentul intervenției (deplasare, constatare, manoperă, piese) cu același tip de produs sau echivalentul din generația nouă de produse.
Pot fi preluate în service sisteme deja instalate, după o evaluare amănunțită a stării sistemului, la tarife negociate.

Service în garanție
 • Timp de deplasare la deranjament - 24 de ore de la primirea solicitării prin mail sau telefon;
 • Dupa constatarea defectului se stabilesc factorii de defectare: defect fabrică, defect datorat montării defectuoase, defect datorat de alți factori (supratensiune rețea, distrugere, fire tăiate, scurt circuit, foc, apă, etc);
 • Garanția se acordă doar la : defect fabrică (construcție), defect datorat montării defectuoase, deplasarea și înlocuirea echipamentelor se va face GRATUIT;
 • În cazul în care defectele sunt datorate altor factori decat cei de construcție, costul echipamentul și deplasarea în afara ORAȘULUI vor fi suportate de către beneficiar, iar deplasarea în ORAȘ, constatarea și manopera pentru schimbare sunt GRATUITE.

Service în postgaranție
 • Timp de deplasare la deranjament - 12 de ore de la primirea solicitării prin email sau telefon;
 • În funcție de complexitatea defectului se va stabili ce anume trebuie schimbat, iar costurile de deplasare, constatare, manoperă, piese vor fi suportate de către beneficiar.
Dacă în perioada de garanție service-ul este GRATUIT, în perioada de postgaranție a sistemelor instalate sau pentru sistemele deja existente, plata se poate face la intervenție sau în baza unui abonament lunar, la tarif negociat în funcție de cerințele clientului.
Oferim toate serviciile la intervențiile asupra sistemelor de securitate, constatare, depanare, înlocuire piese defecte, repoziționare elemente detecție sau echipamente, refacere legături fire, etc.

Modernizare sisteme existente
Firma noastră oferă posibilitatea de modernizare a sistemelor existente, după o evaluare detaliată, necesar piese, timp execuție, trasee cablu, etc.

Back to content | Back to main menu