www.infinity-it.ro 

Infinity IT 0721-234-237 email: contact@infinity-it.ro

Go to content

Main menu:

Control acces

Un punct de control acces, poate fi o usa, turnichet, poarta de parcare, lift, sau alte bariere fizice in cazul in care acordarea accesului poate fi controlata electronic.
De obicei, punctul de acces este o usa. Un sistem electronic de control al usii de acces poate contine mai multe elemente.   

La inceputuri, exista un sistem de blocare stand-alone electric. Blocarea si deblocarea se efectueaza de catre un operator cu un comutator. Pentru a automatiza acest lucru, operatorul de interventie este inlocuit de catre un cititor.

Cititorul ar putea fi o tastatura cu cod in cazul in care este inscris, ar putea fi un cititor de carduri, sau ar putea fi un cititor biometric. Cititoarele pot lua o decizie de acces, dar pot si trimite un numar de card de la un panou de control acces, care verifica numarul de fata intr-o lista de acces. Contactul magnetic este o alta componenta de baza in controlul acces. Acesta poate primi comanda de la un buton de acces, de la un cititor de proximitate, detector de miscare, …
Utilitatea controlului acces este esentiala mai ales in institutii unde accesul trebuie sa se faca unui numar limitat de persoane, in anumite locuri, si in anumite perioade de timp.
Sistemele de supraveghere si monitorizarece includ sisteme de control acces, necesita pentru instalare control acces, deplasarea la fata locului a unuia din specialistii nostri.Back to content | Back to main menu